luni, 27 martie 2017

Cele mai trendy baruri și restaurante din Odesa

Odesa este deseori descrisă ca o metropolă dinamică, energică, multiculturală și multinațională, cu un stil de viață așa zis decadent, în opoziție cu atmosfera patriarhală și rurală a altor orașe ex-sovietice. Oameni din toată Europa au venit la Odesa pentru a se stabili și a face avere aici, astfel că și mâncarea și băutura au amprenta și savoarea fiecărei nații care a trecut pe-aici. Opțiunile în privința restaurantelor sunt impresionante! Iată câteva propuneri, alese pur și simplu la întâmplare...

Dizyngoff
Mai toți turiștii au probleme în a pronunța numele acestui restaurant, dar asta nu contează atâta timp cât meniurile sunt delicioase și băuturile nemaipomenite. La Dizyngoff puteți gusta preparate din bucătăria evreiască, humus de casă și guacamole, mic dejun shakshouka, supe vegetariene și aperitive originale. După apusul soarelui, restaurantul se transformă în club de noapte, cu o muzică vibrantă, pe ritmul căreia barmanii prepară cele mai senzaționale cocktail-uri.
Adresa: Strada Ecaterina, Nr. 5




















Omega Trei
Situat în apropiere de Muzeul de Arheologie, Omega Trei este un restaurant nou, pentru vegani și vegetarieni. Interiorul este foarte plăcut, cu decoruri eco-tematice. Omega Trei este un loc foarte popular în rândul adepților unui stil de viață sănătos, astfel încât găsirea unui mese libere în timpul prânzului sau cinei poate fi o adevarată provocare.
Adresa: Strada Langeron, Nr. 5




















Farsh
Veți observa instantaneu un tocător de carne imens la intrare! Numele restaurantului înseamnă "carne tocată" în limba ucraineană, așa că... este clar ce veți găsi aici: burgeri. Locația este în stil auto-servire, cu un meniu simplu, dar delicios: o opțiune perfectă pentru un prânz rapid.
Adresa: Strada Ecaterina, Nr. 14




















Fitz
Un cocktail-bar situat la doar o aruncătură de băț de Piața Ecaterinei. Totuși, este cam greu să dai de el! Barul, urmând ultimele tendințe, nu are nici un semn sau vreun alt indicator care să ateste prezența sa. Locul pare destul de pustiu în timpul zilei. Cu toate acestea, barul se transformă complet după înserare, devenind super-aglomerat, aducând un plus plăcut la viața de noapte a Odesei, fiind un loc popular pentru distracție și băut și mai puțin pentru mâncat. Cocktail-urile de aici sunt destul de scumpe, dar excepțional de bine amestecate. Tot aici se află și cea mai trendy frizerie din oraș!
Adresa: Strada Ecaterina, Nr. 6














Kokon Bar
Un bar aflat într-un magazin de tip boutique, Kokon oferă haine, accesorii de firmă și... mâncare foarte bună, fiind foarte popular printre turiști. Terasa de la etaj are o vedere spectaculoasă asupra Odesei.
Adresa: Strada Greaca, Nr. 31
















Kompot
Un loc faimos în Odesa, un restaurant cu cele mai simple și mai bune feluri de mâncare: încercați chiftelele cu piure de cartofi și apoi gustați din băuturile din fructe așa cum sunt făcute de gospodine acasă: în borcane! Micul dejun de aici este nemaipomenit.
Adresa: Strada Derebasovskaya, Nr. 20




















Gogol Mogol
Bicicletele vechi multicolore și băncile în culoarea curcubeului înșurubate direct în trotuar dau un aer inconfundabil terasei acestei cafenele, o alternativă interesantă la centrul orașului. Un loc foarte popular pentru o întâlnire seara în oraș.
Adresa: Aleea Nekrasov, Nr. 2














Bernardazzi
Puține restaurante au un decor cu adevărat în stil autentic Art Nouveau. Restaurantul se află chiar lângă Sala Filarmonicii și veți descoperi aici o listă de vinuri premiate, muzică live și o terasă răcoroasă pe timpul verii. Numele îi vine de la celebrul arhitect care a proiectat clădirea.
Adresa: Strada Bunin, Nr. 15














Bourbon
Oaspeții pot face tot ce doresc în acest loc, inclusiv să danseze pe tejghea, atâta timp cât nu încalcă libertatea și confortul altora.
Adresa: Strada Ecaterina, Nr. 8












Port - Bar de vinuri
Barul servește vinuri locale din regiunea Odesa, soiuri rare de vinuri din struguri, prune, rodii și gutui. Meniul include, de asemenea, lichioruri de casă, coniac și vodcă de struguri din Georgia. Vinul se toarnă în pahare groase, specific marinărești. Veți putea mânca și pește prăjit sau diferite tipuri de paste.
Adresa: Aleea Viceamiral Jukov, Nr. 7


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu