luni, 9 august 2021

Hoteluri în Odesa: azi, Hotel 52

De obicei am abordat hotelurile mari din Odesa, gen Londonkaya sau Bristol. Este cazul să vedem și hotelurile mai mici, care - deseori - sunt extrem de frumoase și de primitoare. Hotelul 52 - categorie 3* - este situat chiar pe strada Ecaterina/ Ekaterininskaya la numărul... 52! Poziția sa este cam la jumătatea distanței dintre Privoz și strada De Ribas/ Deribasovskaya. 

Clădirea cu trei etaje (la Odesa, parterul este considerat etajul 1) în care se află hotelul este istorică, fiind cunoscută sub numele de Casa Shifman, construită în 1848. Negustori, fabricanți, bancheri, brokeri sau medici au locuit și au lucrat aici în diferite momente.

Vizavi de hotel: o capodoperă a arhitecturii odesite, faimoasa Catedrală Sfânta Treime, proiectată de arhitectul Francesco Frapolli!

Ce ar putea fi mai frumos decât o plimbare romantică de-a lungul vechilor străzi ale Odesei? Să respiri aerul proaspăt al mării sau să te bucuri de contemplarea clădirilor și monumentelor istorice? Toate acestea sunt posibile dacă alegi să stai la acest hotel comod, aflat în inima orașului vechi. 

Camerele sunt confortabile, restaurantul cu preparate locale este excelent. Vei găsi Wi-Fi gratuit, recepție cu program nonstop și aer condiționat. Fiecare cameră este diferit mobilată.

Recepția îți poate oferi o multitudine de servicii: un bilet la opera sau un taxi, rezervare la plajă sau wake up call, transfer sau parcare, închirierea unui yacht sau organizarea unui tur de oraș...

Foarte aproape se află și Casa Dr. Jachimowicz, un loc vizitat și de Eminescu al nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu